linkedin googlepages

Div tuinen,

Wij hebben sinds de oprichting van Seijts Bestrating diverse tuinen aangelegd. Ook na de naamswijziging blijven we dit gewoon doen, maar we willen tegenwoordig ook wat meer de tuin van begin af aan klaar maken.

Dit betekent dat we dus de oude bestrating verwijderen en ook al het grondwerk uitvoeren wat daarbij komt kijken. Hierna kunnen we het zand aanbrengen en daarna uiteraard het straatwerk.
Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij alleen het grondwerk doen. Dit kan van pas komen wanneer u al een stratenmaker heeft gevonden, maar deze geen zin heeft in al het voorwerk.
Wanneer u meer informatie over wilt, kunt u altijd even contact met ons opnemen.

 

Deze 3 foto`s heb ik gemaakt dat de tuin net klaar was . Erg leuk met de vijver in het midden, met een bruggetje er over heen

Tuin met vijver sierbestrating brug over vijver

De tuin hieronder was wel een mooie klus. eerst alles uitgraven, dan zand aanbrengen en dan alles netjes bestraten. Heeft wel wat zaterdagen gekost, maar met een mooi eindresultaat.

tuin tuin 3005 oprijlaan bestrating trampoline

Deze 3 foto`s zijn van een tuin waar de eigenaar erg creatief is met de decoratie. Wij hebben hier alleen de bestrating aangelegd, en de eigenaar heeft de rest mooi aangekleed.

sier tuin tuin huisje vijver

Deze tuin hebben ik gemaakt bij een vriend van mij. mooie ronde borders met strakke graniete tegels.

oude tegels zandbaan tuin 3015 sierbestrating sier bestrating